Нека да е ясно - нов стадион на ЦСКА трябва

...
Нека да е ясно - нов стадион на ЦСКА трябва
Коментари Харесай

Иво Божков: ЦСКА трябва да има нов стадион!

" Нека да е ясно - нов стадион на ЦСКА би трябвало да има и то час по-скоро! Сегашната инфраструктура е насмешка с почитателите и софиянци, като се изключи че е и рискова! Това е мнението ми и това защитавах в комисията по екология ", съобщи журналистът Иво Божков.

Той употребява профила си във Facebook, с цел да се обърне към цялата алена общественост и дискутира с почитатели под тематиката.

Ето какво написа още той:

" Не се поддавайте на наглите неистини и операции на ГЕРБ, които извадиха още веднъж тематиката предизборно, по този начин както го направиха 2019 година (и бездействаха 4 години)!

Не мога да допускам какъв брой безскрупулно те употребяват откровените страсти на почитателите за техните предизборни игри.

Никой не оспорва потребността от нов стадион! Никой не оспорва потребността от унищожаване на част от дърветата, тъй че този нов стадион да бъде издигнат!

Това което се случи е, че предизборно ГЕРБ вкараха тази точка в дневния ред прибързано, като по този метод отварят възможности проекта да бъде занимателен!

Точно по този начин - с гласуването той може да бъде ЗАБАВЕН! А моето предпочитание е той да НЕ БЪДЕ занимателен!

- За хората, които могат да мислят и могат преодоляват първичните естествени страсти, давам пояснение за какво това гласоподаване може да се окаже нездравословно за идеята за нов стадион:

- Проектът за нов стадион, за жалост, е в много начална фаза. Все още не са минали съгласувателните процедури в Районната ревизия по околната среда (РИОСВ) и в Националния институт за недвижимо културно завещание (НИНКН).

- Решения за изсичане на дървета се взимат от комисията по екология, СЛЕД като тези две институции са се произнесли

- Преди да са взели решение Регионална инспекция за опазване на околната среда и НИНКН, НЕ БЕШЕ ДОБРЕ да преглеждаме плана, тъй като това може да го забави.

Как да го забави? Ами, позволение за изсичането на забележителната численост от 75 дървета (срещу което аз нямам против) може да докара до условие от страна на Регионална инспекция за опазване на околната среда за Оценката на въздействието върху околната среда (ОВОС). А стигне ли се до искане за Оценка на въздействието върху околната среда това ще забави плана. Вчера отворихме вратата за това!

И не мога да понеса по този жесток метод да се дават предизборно празни очаквания на почитателите, които желаят единствено едно просто нещо - нов стадион!

Уверявам ви, че нашето гласоподаване с Марта с " въздържал се " (а не с против) по тази точка, е, тъй като сме подготвени даже да станем жертва на големия хейт от операциите на почитателите от страна на герб, единствено и единствено да ви покажем, че ви се подиграват, когато ви дават обещание по-късно гласоподаване, че ще има нов стадион. За да го има би трябвало първо НИНКН и Регионална инспекция за опазване на околната среда час по-скоро да си свършат работата и да вземат решение.

Много добре знам какъв брой значима тематика е това за почитателите. Най-лесното е да си замълчим, да се снишим, когато наглите от ГЕРБ продават следващата неистина и се подиграват с чистите им страсти и очаквания. Само че даже с цената на това да останем неразбрани от тези, които няма да прочетат този статус, сме подготвени да отстояваме спазването на процедурите и разкритие на предизборните неистини, които могат да навредят на една идея ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР