Нека да е лято, нека има пясък, вълни и коктейли!

...
Нека да е лято, нека има пясък, вълни и коктейли!
Коментари Харесай

Фамилия Блатечки на море, ама поотделно!

Нека да е лято, дано има пясък, талази и коктейли! Любимият сезон е за море - и семейството Блатечки не прави изключение, единствено че са... поотделно.

Катерина Горанова, с която Асен Блатечки едвам съумя да си опази връзките около обстоятелството, че забремени Диляна Попова , е на женско море с приятелки. Режисьорката Горанова събира близки аверки, с които да се разхлажда през юлските горещници. Майката на дъщерята на артиста събира загар към този момент от седмица насам в компанията на приятелките на име Катя и Елизабет.

Трите си изкарват чудно почивката надалеч от София, като Катерина даже е в хумористично-поетично въодушевление и споделя следната мъдрост: „ Нито едно кюфте не може да ти достави толкоз наслаждение, колкото... две кюфтета! "

По същото време на морето е и Асен Блатечки , само че той сега посвещава времето си на дребния Борил, своя мъжки правоприемник. Баща и наследник натрупат скъпи летни мемоари по атракционните уреди на морето - водни пързалки, въртележки и други Блатечки си е купил специфичен водоустойчив телефон, с който самоуверено влиза в басейна и снима клипчета на Борил, който се пуска по водната пързалка и подвига цунами от пръски, написа „ България Днес “.

На морето сега е и другата жена в живота на Асен Блатечки - Диляна Попова , майката на Борил. Фаталната синеока хубавица по едно и също време отмаря и работи на родното Черноморие. Често й се постанова да снима фотосесии, да популяризира артикули от пясъка. А сега има много пo-сериозен ангажимент - снима втора част на шлагера на Ники Илиев „ Завръщане “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР