Нека бъдем честни, поне пред себе си: всеки от нас

...
Нека бъдем честни, поне пред себе си: всеки от нас
Коментари Харесай

Ако качвате снимки от фитнес залата, имате проблем!

Нека бъдем почтени, най-малко пред себе си: всеки от нас има най-малко един другар, който постоянно качва фотоси от фитнес залата във Фейсбук или Instagram. Или вие също сте един от тях?

„ Току-що пробягах 5 км. Да! ” – вашият другар разгласява това известие, явно надявайки се, че ще бъде насърчен или стимулиран от тази информация рано заран. Но това наистина ви нервира.

Учените споделят, че е по-добре да не се дразните от това, а да бъдете съпричастни и да съчувствате.

Учени от университета Брунел в Лондон провели изследване за това кое кара хората да публикуват фотоси от фитнеса в обществените мрежи. И изводите, до които стигнали, са доста разочароващи.

Повишената потребност от внимание и почитание е първият признак на проблеми със самочувствието.

Оказа се, че хората, които непрекъснато документират живота си в обществените мрежи, включително рутинната част от него, са нарциси.

Целта им е да покажат на другите, че влагат доста време във външния си тип. Очевидно е също, че сходни изявления събират повече лайкове от нормално.

„ Нарцисите по-често публикуват своите достижения, в сравнение с хората със постоянна душeвност. Те имат повишена потребност от внимание, в това число от своята общественост в обществените мрежи “, заключават откривателите.

Всъщност такива хора са безшумно презрени!

Още едно заключение на това проучване разкрива ръководителят му Тара Маршал:

„ Резултатите ни показват, че сходен жанр изявления в обществените мрежи в действителност събират повече харесвания и мнения от останалите. Но това хвалене от страна на нарцисите не им се отплаща по никакъв метод: може да им се коства, че приятелите ги поддържат, но това не е по този начин. Дават им лайкове от вежливост, само че в душата си тези „ другари “ ги презират и ги считат за егоистични хора. “

Вижте още: Разположението на бенката върху тялото разкрива характера

Така че, ако просто спрете да се снимате във фитнес залата, приятелите ви ще ви благодарят за това. Ние сме съществени!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР