Все повече работни места засилват своите доброволчески програми, особено когато

...
Все повече работни места засилват своите доброволчески програми, особено когато
Коментари Харесай

Как да създадете програма за доброволчество на вашето работно място

Все повече работни места ускоряват своите доброволчески стратегии, изключително когато условията на чиновниците нарастват към обществено виновни работодатели и ангажираност. Почти три от всеки пет компании, интервюирани от Асоциацията на експертите по корпоративно поданство, оповестяват за увеличени благоприятни условия за групово доброволчество предходната година.

С Националната седмица на доброволчеството в огледалото за назад виждане сътрудниците, подтикнати от скорошни прояви на добрина, може да търсят способи да интегрират обслужването по-редовно в своите професионални графици. Те също са в интерес на себе си. Скорошни проучвания на Оксфордския университет демонстрират, че проведеното доброволчество е една от най-ефективните стратегии на работното място за възстановяване на благосъстоянието на служащите.

Но не всяко корпоративно доброволчество е равнопоставено. Следните препоръки от специалисти и ръководители на нестопански организации дават някои най-хубави практики за всеки, който с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР