Нека бъде един успешен разумен и с най-добри решения за

...
Нека бъде един успешен разумен и с най-добри решения за
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Ще бъдем гарант за стабилност на България

„ Нека бъде един сполучлив рационален и с най-хубави решения за хората 4-годишен мандат. Възстановяване на държавността, разделяне на управляващите, правова страна, правдивост, тъждество, независимост и мир. Превеждане на страната през рецесиите с грижа за хората, дейна проевропейска външна политика, за ускорено приемане на проекта за Възстановявяване и резистентност “, съобщи лидерката в оставка на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Преди 5 години тъкмо тук ние назовахме досегашния модел на ръководство паралелна страна и пленен народ от свои. Посочихме най-големите си врагове, страха, апатията и отчаянието “, разгласи Нинова от трибуната. Според нея най-важното е да бъдат признати закони за грижа за хората, закони, които се съблюдават и да бъде пресечена корупцията в зародиш, което можело да стане с промяна на правосъдната система и електронно ръководство.

Преди всичко останало обаче би трябвало да се решат рецесиите и да не се допусне политическа рецесия, която е допустима, в случай че не се сформира държавно управление. „ За нас максимален проблем е растеж на цените и обедняването “, разгласи Нинова и прикани бързо да се вземат ограничения във връзка с цените на тока, да се помогне на бизнеса, да се върне образованието на контролирания пазар, да се обезпечат лекарства и инсталация за лечебните заведения, както и пари за медиците.

Соцлидерката още веднъж акцентира направената от алените стратегия за първите 100 дни на ръководство. „ За първи път имаме сходна обстановка, длъжностен кабинет който изготвя бюджет и бъдещо болшинство, което няма време. Ние ще поставим всички старания оптимално бързо да облечем своите обещания в цифри и никой да не бъде зарязан в рецесията “, разгласи още Нинова и добави, че ще постави старания да се сформира държавно управление, което да бъде стабилно, а Българска социалистическа партия ще бъде обществения дирек и поръчител за непоклатимост на България.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР