Нека 2024 година бъде стабилна и сигурна за България. С

...
Нека 2024 година бъде стабилна и сигурна за България. С
Коментари Харесай

Какво ни пожелаха лидерите за Нова година

" Нека 2024 година бъде постоянна и сигурна за България ". С това сбито благопожелание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към почитателите си във Facebook точно на Нова година.



За разлика от него съпредседатеят на Политическа партия Кирил Петков пусна голям пост, с който да се похвали за постигнатото.

" Положихме основите за същинска дълбока промяна в правосъдната система, която от години не се случваше ", отбелязва Петков и акцентира, че през вчерашния ден страната ни е станала пълновръстен член на Шенген, който би трябвало да извърши условия, идентични за всички останали страни от Съюза.

" Колко хубаво е, че едното от тези условия, е Европа и Фронтекс да усили доста наличието си с защитата на границата, а Европейската комисия да ни даде още средства, с цел да си укрепим границата, тъй че да пази по-добре от мигранти ", показва Петков и прибавя, че тази спомагателна интеграция на България към Европа не е добра вест за Путин, който по думите му от ден на ден изпуска въздействието си в България.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР