Нежният младеж Пеньо Даскалов от Чирпан тотално се скри от

...
Нежният младеж Пеньо Даскалов от Чирпан тотално се скри от
Коментари Харесай

Скандално! Пеньо от Биг Брадър три години бил гадже на мастит политик

Нежният юноша Пеньо Даскалов от Чирпан тотално се скри от светлините на прожекторите след злощастното си присъединяване в „ Биг Брадър “ 3. Момчето с женска душа, което мечтаеше за промяна на пола и кариера на сцената, се покри при майка си в родния си град, а повода е дългогодишна връзка с мастит политик и някогашен народен представител, написа " Таблоид ". „ Да, истина е, че в продължение на 3 години бях ухажор на прочут народен представител. Той е фамилен мъж с три пораснали деца. Плащаше ми квартирата в София, заплати ми таксата в театралната школа, устояваше ме, в случай че не обилно, то най-малко обичайно “, споделя Пеньо. – „ Два пъти ме е взимал със себе си и в чужбина, купи ми прелестни рокли от Турция. Обещаваше, че ще ми заплати интервенцията за промяна на пола, само че ме излъга “,твърди още младежът.

В последна сметка връзката сред двамата се разсъхнала преди повече от две години. За да се защищити от клюки и приключване на информация, политикът решил да се отърве от Пеньо, който имал рискови познанства със всемирски клюкари около присъединяване си в Брадъра. Злите езици шушукат, че броил на кльощавия травестит 20 000 лв. на ръка, с цел да се разкара трайно от столицата, само че Пеньо отхвърля да разяснява тази информация.

В последна сметка 15-те минути популярност на чирпанлията се изчерпиха с един отгоре-отгоре поправен нос, желанието да се разсъни като жена и шлагера „ Летя с колата”, който до през днешния ден остава извънредно известен в обществените мрежи. Даскалов, който избира да бъде именуван със театралното си име Парис и даже го вписа в персоналната си карта, приключи счетоводство в Пловдив, записа актьорско майсторство в „ Любен Гройс” и дузина части с поп-рок и електронно звучене. Това обаче не му пречи да изкарва джобни с кавъри на Глория и Ивана по кръчмите в родния си град. На този стадий Пеньо се е отказал да сменя пола си, най-малко до момента в който финансово си стъпи на краката.

„ Женствеността и мъжествеността не са въпрос на този или оня орган, човек ги носи в душата си. За мен на този стадий не е приоритет да трансформирам тялото си, както обезверено мечтаех като по-млад. Опитвам се да пребивавам като естествен човек, работя, модернизирам се. В свободното си време пиша стихове “, твърди още нежният Пеньо Даскалов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР