Неизвестни нахлуха с камион, натоварен с опасни отрови, в частен

...
Неизвестни нахлуха с камион, натоварен с опасни отрови, в частен
Коментари Харесай

Неизвестни нахлуха с камион, натоварен с опасни отрови, в частен имот край София

Неизвестни нахлуха с камион, претрупан с рискови токсини, в частен парцел. Извършителите съборили оградата и стоварили рисковите боклуци посред двора.

Собственикът на парцела допуска, че е станал жертва на закононарушението, обвързвано с безразборното изхвърляне на 250 варела, цялостни с токсични боклуци. Отровите бяха открити на разнообразни места към столицата и съставляват изключителна заплаха за почвите.

Къщата на Тони Славев се намира в село Бусманци. Преди дни му се обаждат, с цел да му оповестят, че оградата на двора му е съборена и вътре са изхвърлени варели. Когато идва на място, вижда, че течността е изсипана. В момента в двора има има гъста неприятна течност и се носи задушлива миризма.

" Вчера дойдох, не знам какво и по кое време е станало. Миналата седмица го нямаше това ", споделя пред NOVA Тони Славев. Той се тормози, че незнайната течност е пропила на надълбоко в почвата.

" Отдолу има помпена станция на Софийска вода. Подпочвената вода е към 2,5 метра. Няма двор без зеленчуци, поливат се с помпи ", описа Тони Славев.

Притеснява се и, че не знае по какъв начин да почисти. Повече гледайте във видеото.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР