Неизвестне опитва да плаши водач с бележка. Спорът е заради

...
Неизвестне опитва да плаши водач с бележка. Спорът е заради
Коментари Харесай

Водач получи страшна бележка: Ще останеш без гуми СНИМКА

Неизвестне пробва да плаши лидер с записка. Спорът е поради паркомясто, а казусът е следващ за красивото Велико Търново. За обстановката сигнализира консуматор Фейсбук.

Той споделя и фотография, на която четем заплашителният текст. Обръщението е надалеч от възпитано, а заканата е недвусмислена - обект на посягане ще станат гумите на непознатата кола.

" Бой за паркоместа по пишмански ", разказва обстановката Петко Й.

На бележката четем: " Келеш, спирай пред твоя блок, видях ви нощес. Ако отново спреш пред нашия, ще останеш без гуми. " Посланието е допълнени и с голям брой удивителни знаци, които евентуално показват фрустрацията на нейния създател към " неприемливото " държание на неговия съгражданин.

Случката е споделена в една от огромните групи на старопрестолния град в мрежата, където буди вълна от смях и отвращение.

Вижте някои от мненията на локалните водачи:

  " Ако не е купено от притежателя паркомясто и не е маркирано от общината, че е негово, няма право да се заканва. Улицата е обща и за всички ", заключава Диана Б.

" В целия град е по този начин. Това пред тях го имат за бащиния. " Все едно, че имат право като притежатели ", прибавя Димчо Д.

" Ако не беше тъжно, щеше да е смешно. Масово деградирали, надълбоко комплексирани хорица ", установи Кристина А.

Това не е първият случай, при който поданици на града получават заплашителни бележки поради паркоместа. Подобна процедура не е непозната и в другите градове на страната. При някои случаи обаче листчетата хартия будят и оптимизъм.

Такъв бе казусът на млада столичанка, която откри на автомобила си данните на лидер, който блъснал колата ѝ. Може единствено да се надяваме, че съвестта ще надделее и гумите на лидера от Търново ще останат невредими.

 

 

 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР