Неиздаван досега сборник на Джани Родари (1920-1980) излиза по повод

...
Неиздаван досега сборник на Джани Родари (1920-1980) излиза по повод
Коментари Харесай

Неиздаван сборник на Джани Родари излиза по повод 100 години от рождението му

Неиздаван до момента алманах на Джани Родари (1920-1980) излиза във връзка 100 години от рождението на създателя, оповестиха от издателство " Сиела ". " Приказки на пишеща машина " е самобитно продължение на " Приказки по телефона " - един от най-обичаните сборници на италианския публицист, трансформирал се в неотменна част от образователната стратегия по литература.

В " Приказки на пишеща машина " има още необикновени герои, непредсказуеми обстановки и изненади.

Може ли един крокодил хитрец да употребява асансьора? А елементарен куриер - да повдигне цялостен остров, с цел да завоюва съревнование по мощ? Докато новороденият Карлино демонстрира на родителите си по какъв начин се чете и счита, една красива недоволна кукла избира да си играе с автомобилчета. А под прикритието на градинските листа, смелият градинар Фортунино прави всичко допустимо, с цел да избави обичаните си цветя от новия им злобен притежател.

Книгата излиза на български с илюстрациите на Дамян Дамянов.
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена информацио
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР