Неизбежно е - все ще се наложи да се чудите

...
Неизбежно е - все ще се наложи да се чудите
Коментари Харесай

Без повече чудене: подаръци за мъже, които гарантирано ще им харесат

Неизбежно е - все ще се наложи да се чудите какво да подарите на някой мъж. Ние дамите споделяме сходни ползи и всекидневие и не е толкоз мъчно да се досетим какво бихме желали да има в подаръчното пликче. Съвсем друга е историята обаче с господата, които са като непробиваема стена щом се стигне до нашите опити да разберем какво биха желали да получат. Сигурно всичко е въпрос на карма и мъжете ни го връщат за техните главоблъсканици, когато на собствен ред се питат с какво да ни зарадват. 

Колкото и да се кълнат, че за тях това въобще не е значимо, не ги слушайте. Кой не обича да получава дарове? Особено когато са добре премислени и попадат тъкмо в десетката на това, от което те имат потребност. 

Истината е, че подаръкът е нещо доста персонално. Той би трябвало да бъде съгласуван с съответния мотив, същността на получателя, както и ролята, която играе този мъж в живота ни. Едва ли ще подарите едно и също нещо на вашия брачен партньор, татко ви и сътрудника на отсрещното бюро. И въпреки всичко, в случай че вложите мисъл и внимание към детайла, подаръкът ви безспорно ще бъде оценен. Защото се усеща по кое време сме създали нещо от сърце. 

В галерията може да видите нашите оферти за подарък:
 Подаръци за мъже, които обезпечено ще им харесат  Подаръци за мъже, които обезпечено ще им харесат  Подаръци за мъже, които обезпечено ще им харесат  Подаръци за мъже, които обезпечено ще им харесат
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР