Негативните събития около Шакира като че ли нямат край. След

...
Негативните събития около Шакира като че ли нямат край. След
Коментари Харесай

Шакира има извънбрачен син?

Негативните събития към Шакира сякаш нямат край. След раздялата с Жерар Пике здравословните проблеми на татко ѝ и неприятностите с данъчните управляващи в Испания, в този момент изникна и кандидат за неин наследник. Млад колумбиец на име Педро твърди, че се е появил на бял свят от връзка на певицата с артиста от Меделин Сантяго Аларкон, написа Блиц.

Въпросният Педро твърди, че когато бил дребен, Аларкон със свои другари го оставил в сиропиталище. Когато навършил 12-13 години, чул хората, които го осиновили, да споделят, че точно артистът е негов биологичен татко. Те отворили дума за това, до момента в който гледали сериал с присъединяване на Сантяго.

След време мнимият наследник на Шакира отишъл да гледа пиеса с индивида, за който счита, че е негов татко. Педро твърди, че в гримьорната Аларкон почнал да го наскърбява и блъска. „ Ще изпратя хора да те убият! “, крещял артистът по думите на самозванеца, който дал отговор от своя страна: „ Ще изпратиш ли да убият личния си наследник, личната си кръв? “.

Сантяго Аларкон е безапелационен, че в действителност Педро е елементарен лъжец и го изнудва за сумата от 800 млн. колумбийски песо, което е към 189 000 щатски $.

“Той твърди, че майка му, няма да повярвате и ме е позор да я назова. Но е време да го направя, с цел да видите глупостта на историята – това е Шакира. Истинска полуда “, показа 42-годишният Сантяго.

Историята на Педро в действителност наподобява съшита с бели конци. През 1992 година, когато бил даден за осиновяване, Аларкон е 13-годишно хлапе, а бъдещата звезда в поп музиката е на 15. От своя страна артистът отхвърля в миналото да е срещал Шакира. Педро пък би лек отбой след разкритията, че е елементарен лаком изнудвач и съобщи, че не е търсил певицата и няма да го стори.

„ Не, не, в никакъв случай не съм я търсил. Аз не знам дали ми е майка, този, който знае, е той (б.р. - Сантяго Аларкон) “, съобщи хитрецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР