Нееднократно сме казвали, че всички аргументи трябва да се отстояват

...
Нееднократно сме казвали, че всички аргументи трябва да се отстояват
Коментари Харесай

Атанасова: Ултиматумите пред ГЕРБ са просто част от една игра, не участваме в нея

Нееднократно сме казвали, че всички причини би трябвало да се отстояват на мястото, на което се прави политика. Напускането и неналичието на разговор не е правене на политика. Искаме разговор, желаеме изясненост по какъв начин и дали ще работим дружно. Ултиматумите, изискванията, за нас са просто част от една игра. В сходни неща не участваме. С ясната отговорност сме за това, че на България й е нужно държавно управление, както и разсъдък, път, хора, които могат да отстояват ползите й. И по тази причина сме поемали всички диалози тук. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС в Народно събрание Десислава Атанасова във Велико Търново.

" И защото от през вчерашния ден се появяват някакви условия, като ръководител на ПГ на ГЕРБ споделям, че ние съблюдаваме към този момент утвърдената обща законодателна стратегия, която е направена дружно с ПП- Демократична България, която има и 25 точки. Към този миг към този момент са изпълнени някои от нея - за правосъдна промяна и за промяна в КПКОНПИ ", съобщи тя.

" Законопроект, направен от ГЕРБ, получи болшинството в зала. Не позволяваме никакви рецензии, че не си съблюдаваме уговорките, поети към ПП-ДБ, и към нашите гласоподаватели. Всички останали планове са или на план първо четене, или са в комисии, добави Атанасова. Наясно сме, че локалната власт чака средства по ПВУ, както и работещи европейски стратегии и правила, и от името на 69-те народни представители на ГЕРБ, че това ще продължи. Ще бъдем виновни към поетите задължения, добави Атанасова. Съдебната промяна не желае промяната на една личност с друга, а смяна на процеса ", добави ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР