Недоволство от необходимостта да се представя задължително изрази Полина Карастоянова,

...
Недоволство от необходимостта да се представя задължително изрази Полина Карастоянова,
Коментари Харесай

И от туризма атакуват здравния министър - заради PCR тестовете за влизане в България

Недоволство от нуждата да се показва наложително изрази Полина Карастоянова, която беше народен представител от " Обединени патриоти " и, а в този момент е изпълнителен шеф на Националния ръб по туризъм.
Карастоянова попита дали тази мярка е съгласувана с вицепремиера и министър по туризма Марияна Николова. Според нея, пробата ще досъсипе и зимния туристически сезон.
 Съединени американски щати може да вкарат проби за ковид за вътрешни пътувания Съединени американски щати може да вкарат проби за ковид за вътрешни пътувания
Американските управляващи не изключват опцията за въвеждане на наложителни проби за ковид при междущатски пътувания в Съединени американски щати. Тов...
Българската страна да обезпечи антигенни проби по летищата и всеки екскурзиант, който влиза, да бъде тестван, прикани Карастоянова пред Нова телевизия. По думите ѝ, нашите хотелиери и туристическият отрасъл не можело да поемат цената на PCR проби.
Карастоянова разкритикува и политиката на страната като цяло, с претекст, че като не работиш, би трябвало да ти се помогне. Тя даде образци и за самодейна политика с Израел и Съединени американски щати, във връзка с темпа на имунизиране против ковид.
" Ако намерите един удовлетворен и благополучен обезщетен сътрудник, ще му дадете цялото ефирно време ", сподели Карастоянова. За нея има за положението на ресторантьорския и хотелиерския отрасъл.
На въпрос дали е подготвена да поеме тежестта на нарастване на заболеваемостта при отваряне на заведенията и заведенията за хранене, Карастоянова отвърна, че никой не може да твърди, че секторът е мотор на болест и че учебните заведения са главен източник на болест.
 Туристическият отрасъл: Задължителни PCR проби ще доведат до провал на зимния туризъм Туристическият отрасъл: Задължителни PCR проби ще доведат до провал на зимния туризъм
Въвеждането на наложителен PCR тест за влизащите в страната туристи от Европейски съюз и трети страни ще докара до провал на зимния тури...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР