Недопустимо е да има атентат срещу главния прокурор на републиката.

...
Недопустимо е да има атентат срещу главния прокурор на републиката.
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Недопустимо е да има атентат срещу главния прокурор на републиката

Недопустимо е да има атентат против основния прокурор на републиката. Това, че прокуратурата е объркала сметките на някои хора, не е мотив да се показва нахлуване и експанзия върху най-висшите представители на държавната власт. Това разяснява пред депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов.

Ето какво още споделя той:

Това ми подсказва, че страната доста скоро и бързо би трябвало да сътвори мощно и съществено постоянно ръководство, да бъдат впрегнати лостовете на държавността за почит към всеки, който си разрешава да нарушава или лишава законови права на хора, а камо ли когато става дума за опит за ликвидиране.

Иначе ставаме очевидци на липса на държавност, нефункциониране на властта, липса на боязън от закона. Много дълго бяхме очевидци на безсмислени протестърски акции против законни представители на управляващите.

Ако не се вземем в ръце и не върнем самочувствието на българския народ и на всеки жител поотделно, в случай че не върнем уважението към държавността и институциите, това би трансформирало живота ни в безредица, излизането от която ще бъде мъчно.

Аз като жител моля основния прокурор, следствието, Министерство на вътрешните работи да проявят интензивност, тъй като те са на ход. Докато някои си играят на политици, в такова време стабилитетът на страната е в ръцете на законните институции, които имаме.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР