Неделя е шампионски ден, а най-ранният финал е този между

...
Неделя е шампионски ден, а най-ранният финал е този между
Коментари Харесай

Финали в неделя: Алкарас – Циципас, Швьонтек – Сабаленка и още


Неделя е шампионски ден, а най-ранният край е този сред Ига Швьонтек и Арина Сабаленка. Мачът за купата в Щутгарт стартира в 14:00 часа българско време.

Сблъсъкът сред международната №1 и международната №2 е повтаряне на финала от предходната година, като полякинята ще се опита да отбрани купата си,

От 14:30 Холгер Руне играе с Ботик ван де Залдсхулп. Датският състезател предходната година завоюва трофея на АТР 250 шампионата в Мюнхен и в този момент е единствено на победа от това да го направи още веднъж.

От 15:00 часа Андрей Рубльов и Душан Лайович дефинират първенеца в Баня Лука. Руснакът завоюва Монте Карло преди седмица, а през тази няма изгубен сет. Опонентът му обаче отстрани международния №1 Новак Джокович по пътя си.

Финалът в Барселона сред Карлос Алкарас и Стефанос Циципас е от 17:00 часа. През седмицата и двамата демонстрираха страховит тенис, само че трофеят е единствено за един. Испанецът ще опита да отбрани купата си, до момента в който гъркът ще опитва да победи в третия си край в шампионата.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР