Небивал интерес към участие в Wizz Air София маратон 2022

...
Небивал интерес към участие в Wizz Air София маратон 2022
Коментари Харесай

Небивал интерес към Софийския маратон, свършват номерата и на четирите дистанции

Небивал интерес към присъединяване в Wizz Air София маратон 2022 записват уредниците. И в четирите дистанции – 42.195 км, 21 км, 10 км и всеобщо тичане – стартовите номера са на изчерпване. Най-много са искащите да вземат участие на 10 км, където са останали една 50 стартови номера, а на 21 км свободните са стотина. В класическия маратон единствено за ден бяха взети половината от останалите номера за късна регистрация.

Онлайн регистрацията завърши, само че след крайния период поръчки се одобряват в офиса на надпреварата, който е разположен в Княжеската градина до Орлов мост. Можете да си вземете стартовия пакет с късна регистрация през днешния ден, петък до 19.00 ч., на следващия ден, събота от 9.30 до 20.00 ч. и в неделя заран от 7.00 до 9.00 ч. За всеобщия старт на 2.2 км няма потребност от регистрация, само че в случай че желаете да участвате в томболата с награди от FiBank би трябвало да си вземете стартов номер от офиса.

Всеки участник получава лимитирана тениска с неповторимо хубав дизайн и с марката на маратона, както и раничка, а сполучливо приключилите главните дистанции ще бъдат отличени с елегантен незабравим орден като спомен от присъединяване в събитието – тази година той е с изображението на църквата “Света София “. Wizz Air още веднъж обезпечава на всеки стартирал в главните дисциплини по един еднократен ваучер на стойност 20 евро, който може да се употребява в границите на година за закупуване на самолетен билет до мечтана дестинация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР