Неадекватна шофьорка бе забелязана да управлява колата си във Варна.

...
Неадекватна шофьорка бе забелязана да управлява колата си във Варна.
Коментари Харесай

Опасно! Неадекватна шофьорка криволичи из улиците на Варна ВИДЕО

Неадекватна шофьорка бе видяна да ръководи колата си във Варна. Жената е забелязана да прави рискови маневри, движейки се по улиците в града. Водач, който се е движил зад нея, е записал рисковите моменти.

От фрагментите е видно по какъв начин автомобилът с марка „ Фолксваген “ намля скоростта и стопира, когато това не е належащо. Вижда се и по какъв начин, преминавайки под прелез, колата се качва с гумите на тротоар, след което още веднъж влиза в пътя, криволичейки и настъпвайки бялата разграничителна лента. Така возилото за известно време заема част от платното на насрещно движещите се.



Очевидецът в началото помислил, че на дамата зад кормилото, ѝ е прилошало. Решава да слезе и да ревизира, само че дамата продължава по пътя си. Красимир Ставрев споделя, че е алармирал органите на реда.


 
„ Реших, че на дамата ѝ е прилошало и слязох да видя, само че наподобява беше пияна на куче. Ще провокира злополука някъде, в случай че към този момент не го е направила. Подадени са сигнали, “ написа той в обществената мрежа.
 
Коментиращи показаха мнение, че в сходни обстановки, е редно да се извърши цивилен арест.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР