Неадекватен, опасен и въоръжен с нож младеж в Пловдив предизвика

...
Неадекватен, опасен и въоръжен с нож младеж в Пловдив предизвика
Коментари Харесай

Екшън! Неадекватен, въоръжен и опасен младеж предизвика смут в центъра на Пловдив

Неадекватен, рисков и въоръжен с нож юноша в Пловдив провокира ужас и боязън в близките в централната част на града през днешния ден. Притеснените пловдивчани са подали сигнал в полицията, откакто са забелязали младежа, който държал бутилка с водка, да се разхожда с огромен ловджийски нож по бул. „ Христо Ботев ”.
Прочетете още
„ Бях седнал на една спирка с един мой другар и забелязах младежа да се разхожда с една бутилка водка, изглеждаше много несъответстващ. Впоследствие видях, че има закачен огромен ловен нож на токата на колана си и това ме тормози още повече ”, описа пред TrafficNews мъжът, който е подал сигнал до органите на реда.

След като е алармирал до 112, мъжът е почнал да върви след младежа, който бил в компанията на жена.

„ Двамата си вървяха най-спокойно по булеварда и си влизаха в магазините. След като алармирах до полицията, потеглих да ходя след тях, с цел да мога да ориентирам служителите на реда, къде се намира. По булеварда се движиха родители с дребни деца, възрастни хора, които също бяха обезпокоени от гледката ”, показа още той.

Близо 10 минути след подаването на сигнала до полицията, мъжът бе спрян за инспекция на кръстовището на бул. „ Христо Ботев ” с бул. „ Цар Борис III Обединител ”, видя екип на TrafficNews.

При идването на униформени на място, бе осъществена инспекция на младежа, както и на дамата, която го придружаваше, а ножът му бе конфискуван от служителите на реда.

„ Какво толкоз е направил, че носи в себе си нож. Ами обикновено, някой може да го нападне, той с какво да се отбранява ”, разяснява дамата, която бе с него, до момента в който младежът резервира безмълвие.

След инспекцията и изземането на ножа, младежът бе освободен.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР