Не знам подробности за къщите на гости на Елена Йончева,

...
Не знам подробности за къщите на гости на Елена Йончева,
Коментари Харесай

Младен Маринов с горещ коментар за къщите на Йончева, разкритите убийства, телефонната мафия и битовата престъпност

Не знам детайлности за къщите на посетители на Елена Йончева, само че щом ВКП ни е разпоредила инспекция ще създадем всичко, с цел да спазим закона и да приключим инспекцията в период.

Това съобщи в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия министърът на вътрешните работи Младен Маринов във връзка разпоредената от ВКП инспекция за къщите за посетители на фамилията на Елена Йончева, която би трябвало да бъде осъществена от ГДНП. Вътрешният министър разяснява и всички горещи тематики от последните дни. "Колегите работиха 3 години, с цел да разкрият ликвидиране в Троян. ДНК анализът е бъдещето на криминалистиката. Видяхте и случая със Северин Красимиров, който беше оголен за дни. Тогава работихме неуморно и успяхме да опровергаем всички подправени вести, че в България се убиват публицисти поради работата им, както и да спомогнем за постигането на бърза неоправдателна присъда ", безапелационен беше Маринов.

"Случаят с опиатите край Шабла потегля от следствие на румънските управляващи. Те ни предизвестиха, че опиати могат да изплуват и на нашето крайбрежие. Аз незабавно разпоредих засилено наблюдаване на морското крайбрежие. Към момента нямаме данни за българи, които да вземат участие в тази мрежа ", разкри министър Маринов.

"Телефонните измами са сериозен камшик. Лошото е, че най-често жертви стават възрастни хора. Тук приказваме за незаконна мрежа, която има огромен обсег. Телефонните позвънявания се правят от Румъния. След изработен разбор със профилираната прокуратура взехме решение да работим по тези случаи като с проведени незаконни групи. Направихме добра съгласуваност и с румънските служби. По този метод сме предотвратили огромна част от тези измами и би трябвало да продължим да работим по този метод. С последната рвализация считам, че ударихме най-високите равнища на тази проведена незаконна група. По данни те са съумели да откраднат над 2 млн. лв.. В момента тече следствие за законността на къщите и парцелите на тези хора ", разгласи вътрешният министър.

"Борбата с престъпността по дребните обитаеми места е точка в управническата стратегия и ние я изпълняваме. Отчитаме понижение на кражбите и грабежите по селата ", похвали се Младен Маринов.

"Имаше напрежение по българо-гръцката граница с този поход на мигрантите. Към момента има мъртвило, само че идва пролет и може да има усилване на мигрантската вълна. Взели сме всички ограничения за усилване на защитата на границата и водим битка с каналджиите, които се пробват да превеждат незаконно мигранти през границата ",.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР