„Не знам откъде е дошла у мен любовта към сцената.

...
„Не знам откъде е дошла у мен любовта към сцената.
Коментари Харесай

Ирини Жамбонас: Най-големият ми учител е Филип Трифонов

„ Не знам от кое място е пристигнала у мен любовта към сцената. Може би нещо отнякъде е пристигнало, тръгнало е по вените ми. Човекът, който е най-големият ми преподавател, и поради който станах артист, е Филип Трифонов. Имало е моменти, в които съм желала да се откажа. Винаги има такива мигове, в които смяташ, че не ставаш за тази работа, подозренията “. Това показа в предаването „ Хоризонт за вас “ актрисата Ирини Жамбонас.

Завършва НАТФИЗ в класа на проф. Здравко Митков. Първата ѝ роля в театъра е на кралица Макбет в пиеса на МГТ „ Зад канала “, а в киното – в „ Маргарит и Маргарита “ на Николай Волев. Носител е на премиите „ Аскеер “ и „ Икар “.

„ Да, започнаха да се снимат доста сериали, само че те не са положителни. Има един-два като бели лястовички, които са минали и отпътували. Нивото не е това, което може да бъде… Не всичко опира до пари, само че е значимо да имаш добър бюджет, с цел да нямаш рестриктивните мерки, които се отразяват и на самата концепция “, добави още Жамбонас.

Тя признава, че премиите са момент благополучие, „ прелестно е, чувстваш се благополучен за една вечер, само че на другия ден всичко си продължава, както си е било “.

Според нея единственият метод да избягаме от действителността в близост е като пренаредим пъзела вътре в себе си.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР