Не за първи път се правят опити за агресивна политизация

...
Не за първи път се правят опити за агресивна политизация
Коментари Харесай

Йотова за оставката Петър Тодоров: Ще се кае този, който мисли, че избори се печелят с МВР

Не за първи път се вършат опити за нападателна политизация в системата на Министерството на вътрешните работи. Това сподели вицепрезидентът Илияна Йотова, представена от Българска телеграфна агенция. Вицепрезидентът разяснява оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

„ Ако някой мисли, че по този начин ще завоюва изборите, надълбоко ще бърка и ще се кае единствено след един месец . Не Министерство на вътрешните работи ще завоюва идващите локални избори “, сподели Йотова. 

„ Аз осъзнавам, че прецизно си съблюдават предписанията от партийното заседание на „ Продължаваме промяната “. Очевидно това е техният метод. Очевидно по този начин са решили да вършат политика. Очевидно това е методът, с който ще се опитат да вършат държавно управление и в идващия стадий, когато има ротация или няма ротация “, добави вицепрезидентът.

" Войната, оповестена на президентската институция от страна на държавното управление, несъмнено за някой има значение, само че за българския народ няма ", счита тя.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР