Не всички разновидности на шоколада имат толкова силно изразени антидепресивни

...
Не всички разновидности на шоколада имат толкова силно изразени антидепресивни
Коментари Харесай

Оказва се, че този вид шоколад е полезен за...

Не всички разновидности на шоколада имат толкоз мощно изразени антидепресивни свойства. Ако желаете да постигнете душевно успокоение, заложете на черен шоколад с допустимо по-високо наличие на какао.
Повечето хора с наднормено тегло неправилно считат, че това лакомство е една от главните аргументи за проблемите им. Диетолозите са безапелационни, че в действителност храните с високо наличие на мазнини и калории могат да се отразят на фигурата и здравето. Но черният шоколад понижава прочувственото напрежение, без да води до увеличение на тежестта.

По време на проучването си английските експерти разкрили още едно неповторимо свойство на какаовата наслада. Комбиниран с вярно хранене, черният шоколад може да понижи хроничната отмалялост, синдром, който постоянно визира младежите с с напрежение всекидневие. Състоянието се характеризира с възприятие за отмалялост, унесеност и отпуснати мускули.
Човек страда от нервност, само че това може да се промени, в случай че взима по шест плочки черен шоколад три пъти дневно

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР