Не виждам никакви сигнали за това, че избирателната активност ще

...
Не виждам никакви сигнали за това, че избирателната активност ще
Коментари Харесай

Александър Христов: Като че ли политическите сили гледат повече към 50-ото Народно събрание

" Не виждам никакви сигнали за това, че изборната интензивност ще бъде по-висока от тази на последните избори. Към момента няма нито един сигнал, който да демонстрира повишение ", предвижда пред доцент Александър Христов, информационен специалист и учител.

Той не се съгласи с изказванието на вицепрезидента Илияна Йотова, че предизборната акция се води от политическите обединения с тематики, които не са на дневния ред на обществото:

" Политическите сили сполучливо употребяват всички тематики, с които се сблъскват хората сега, и ги адресират. Точно президентската институция, която е с пропутинска ориентировка, не ѝ е работа да приказва такива неща. Кампанията е вяла и може би главната причина за това е недоверието у хората, че след изборите на 2-ри април ще може да се образува постоянно държавно управление. Като че ли политическите сили гледат повече към 50-ото Народно заседание, а не към 49-ото. Има всички индикации от акцията, че това е в действителност по този начин ".

По думите на доцент Христов продължава линията на информационни послания при множеството политически обединения:

" Нещо малко по-ново, нещо претоплено, само че нищо кой знае какъв брой друго. Това има смисъл като тактика в връзката, защото подсигурява някаква резистентност. Но в това време има някакъв приспиван резултат във връзка с интензивността на гласоподавателите ".

Според него, в случай че бъде наложена културата на диспути, това ще има доста положителен върху гражданското съзнание и изборната интензивност и " всички като общество ще спечелим доста ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР