Не виждам никаква драма в това дали Иван Тотев ще

...
Не виждам никаква драма в това дали Иван Тотев ще
Коментари Харесай

ГЕРБ издига кандидат-кмет за Пловдив в края на август

„ Не виждам никаква драма в това дали Иван Тотев ще бъде претендент за кмет на Пловдив за трети мандат, или ще имаме нов претендент. Това ще го реши локалната конструкция и Изпълнителната комисия на ГЕРБ “. Това съобщи членът на Изпълнителната комисия на партията ръководител на бюджетната комисия на Народното събрание Менда Стоянов в изявление пред Радио Пловдив. Тя заяви че сега управлението прави разбори, оглежда структурите и хората. В края на август или началото на септември ще има изясненост кои за нашите претенденти, добави Стоянова.

По думите й работата на отстранения зам.-кмет Димитър Кацарски от дълго време е била проблематична и е трябвало да се вземе решението за неговото освобождение. „ И при мен са идвали хора и компании, които са се оплаквали от бавната работа по документите им в общинската администрация, зад които прозираше един или различен интерес “, разкри Менда Стоянова.

Тя не счита, че в Пловдив ГЕРБ има някакъв партиен проблем. „ Организацията е сплотена и работи добре. Резултатите са видни, като на европейските избори Пловдив реализира един от най-хубавите резултати в страната. Не виждам драма и за какво да извеждаме Пловдив в някакъв проблематичен в партийното отношение район. Напротив, има сдруги региони, където наклонността е поддръжката да понижава или даже липсва поддръжка очевидно е вследствие на неработеща конструкция или на личностни проблеми “, сподели още Стоянова.

Тя счита, че промени в Пловдив би трябвало да има, защото измененията значат развиване. Не вижда нищо неприятно и в обновяването на претендентите, тъй като всяко възобновяване значи ново начало, което да е за по-добро.

Шефката на бюджетната комисия счита, че една част от властимащите в ГЕРБ са се подали в една или друга посока на изкушението на властта. „ Не приказвам единствено за морално прелъщение, приказвам за отношение към останалите хора. Някои са си повярвали прекомерно доста. Мисля, че това не е патент единствено на ГЕРБ. Трябва доста по-често да си светкаме лампичката в тази посока “, добяви тя.

Според нея в случай че ГЕРБ желае да отговори на натрупващото се напрежение в една, или друга област заради усещне за неправда, би трябвало да се подхващат дейности за премахване на субективния фактор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР