Не трябва да се създава напрежение в обществото ни за

...
Не трябва да се създава напрежение в обществото ни за
Коментари Харесай

Енергийният министър: Стоя зад колегите енергетици НА ЖИВО

" Не би трябвало да се основава напрежение в обществото ни за конфигуриране на една група хора против друга група хора. Аз си заставам зад сътрудниците енергетици. Всички хора, които са излезли като сътрудници сега на митинги, сигурно не заплашват действието на системата сега. Това, че сътрудниците са на открито и стачкуват не компрометира осъществяването на техните задания ", съобщи енергийният министър Румен Радев на брифинг след срещата си с ръководствата на " Мини Марица-изток " и на Топлоелектрическа централа " Марица Изток 2 ".

" На тази среща, за жалост, участваха единствено сътрудниците от управленията на двете дружества- на " Мини Марица -изток " и на Топлоелектрическа централа " Марица Изток 2 ", сподели още Радев.

" Номер едно да се увери, че това което се прави и се възнамерява неизбежно да подсигурява и обезпечи сигурността на електроенергийната система и електроенергийното произвеждане за страната. Това е значимо, да се чуе да се чуе и да се схваща от безусловно всеки в страната ни като консуматор ", добави енергийният министър. 

" За мен по-важното беше да съм сигурен, че нямаме каквито и да е провокации за сигурност на системата ", сподели още той. 

ОЧаквайте детайлности!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР