Не трябва да се допуска мораториума върху цените на тока

...
Не трябва да се допуска мораториума върху цените на тока
Коментари Харесай

Радев предпазлив към мораториума, предупруеди за опасни последици


Не би трябвало да се позволява мораториума върху цените на тока да сътвори проблеми, които сега даже не могат да се плануват. Този коментар направи президентът Румен Радев във връзка замразените цени на ток, вода и газ най-малко за три месеца напред.

Според президента цените на тока са голям проблем и са нужни ограничения за облекчение на бизнеса и на жителите. Радев обаче акцентира, че това би трябвало да става напълно в границите на закона и след изчерпателен разбор. Не би трябвало да се позволява след края на мораториума той да сътвори огромни други проблеми, които сега даже не могат да се плануват, сподели още президентът.

Радев удостовери, че ще свика КСНС през първата половина на януари 2022 година, с цел да бъде разисквана тематиката Северна Македония. Важно е да има мнение на този най-висш политически орган за опциите да се форсира евроинтеграцията на съседката ни, като в това време се защитят и българските национални ползи, счита президентът.

Ще бъда сериозен по същия метод там, където има отклонения, сподели Радев във връзка с новото държавно управление.

Румен Радев и Илияна Йотова получиха на гала в ЦИК удостоверенията си, че са определени за президент и вицепрезидент на Република България.

Държавният глава благодари за гласуваното му доверие и се ангажира да отстоява националните ползи, да работи за благоденствието на всички жители и да способства за съдействието сред гражданското общество и държавните институции.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР