Не трябва да се бърза и да се нагнетява напрежението“,

...
Не трябва да се бърза и да се нагнетява напрежението“,
Коментари Харесай

Гуцанов: Радев стана президент благодарение на БСП. Да не си мисли, че държавата започва от него

„ Не би трябвало да се бърза и да се нагнетява напрежението “, разяснява Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия след поставения завършек на консултациите за сформиране на нов кабинет в границите на този парламент. От Българска социалистическа партия реагираха остро на решението на президента Румен Радев да не даде в допълнение опция за съвещания с тях и с Политическа партия, откакто двете партии не се отзоваха на поканата на президента с оправданието за бюджета.

„ Консултация ли е някой да ти каже – яви се в толкоз часа в същия миг, в който се прави бюджетът на страната, а един месец всички разясняваме, че това е най-важното нещо за уязвимите пластове от популацията и за стопанската система на страната“, уточни Борислав Гуцанов. Той предизвести, че никой политик не може да си мисли, че страната стартира с него.

„ В комплицираната политическа обстановка е обикновено да има в действителност съвещания, а не отблъскване на номера през един час да се викат партиите. За нас най-важното е да се откри излаз от тази обстановка, а не с цената на всичко да се сформира длъжностен кабинет“, посочи социалистът. Той подсети, че Радев е президент с помощта на Българска социалистическа партия.

„ Достатъчно е тежка обстановката, с цел да се нагнетява, би трябвало да им разговор и усмиряване на обстановката, основната дума е разговор “, безапелационен е депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР