Не става въпрос за парите. Искаха да променят начина ни

...
Не става въпрос за парите. Искаха да променят начина ни
Коментари Харесай

Изнудвана от служител на БАБХ: Искаха да приемем някаква форма на робство

" Не става въпрос за парите. Искаха да трансформират метода ни на живот, тъй като желаеха по някакъв метод да приемем някаква форма на иго, тъй като това нямаше да бъде еднократно и последно. Направиха го безочливо и намерено, по доста афектиран метод ". Това описа пред БНР Мария Иванова - животновъд от плантация в село Искра, която подаде сигнал против инспектори от Агенцията по храните, пробвали се да изнудва фамилията ѝ за подкуп. Тя посочи, че ѝ е било казано, че поисканите 1000 лв. и две торби със сирене и кашкавал ще решат проблемите ѝ към този момент.

Тя изясни, че инспекторите са се възползвал от това, че са разкрили административна неточност, която е била позволена в документите на нейната плантация: " Това е техният способ, метод на изкарване на пари, който приложиха ".

" Много мъчно се взема такова решение - да подадеш сигнал за изнудване ", показа Мария Иванова и разяснява, че несъмнено по този начин е направила услуга на други свои сътрудници, с цел да не бъдат изнудване и те. /БНР
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР