Не спират слуховете за здравословното състояние на Владимир Путин.След избухването

...
Не спират слуховете за здравословното състояние на Владимир Путин.След избухването
Коментари Харесай

Български журналист: Нямам данни за здравословното състояние на Путин, но мога да кажа какво говорят олигарсите около него

Не стопират слуховете за здравословното положение на Владимир Путин.

След експлоадирането на войната в Украйна съветският президент Владимир Путин е следен като параноик, съгласно няколко източника. Носят се и клюки, че съветският президент има потребност от интервенция. Разследващият публицист Христо Грозев разсекрети част от информацията. Той разгласи това в изявление за украйинския новинарски уебсайт Сегодня.ua, съобщи Марица.

„ Нямам съответни данни за здравословното му положение, само че мога да кажа какво споделят доста близки до него, в частност олигарсите. Например през 2014 година един от тези олигарси беше безусловно до Путин на тази среща, където сподели на олигарсите какъв брой добре би било да се превземе Крим и изобщо за интервенцията в Крим. Тоест индивидът е задоволително непосредствен до Путин и има запис, където този олигарх споделя какви съществени онкологични болести има Путин ".

Все още е мъчно да се приказва еднопосочно за заболяванията на Путин, само че има факт, че хората до него имат вяра в такава опция.

„ Това към този момент се трансформира в независим фактор във вътрешната политика на Русия, тъй като хората към този момент не имат вяра на Путин. В какъв смисъл не имат вяра – че той може да им бъде поръчител. Това е феномен в целия хайлайф, освен в границите на олигарсите, само че също и в групата на силите за сигурност. Затова всяка негова заповед към този момент се преглежда и ще се смята за неубедителна.  Тоест човек си задава различен филтър, а точно: в случай че извърша тази заповед Путин ще бъде ли там да ме оправдава, да ме отбрани? "

Грозев отхвърли да уточни името на олигарха, който приказва за заболяването на Путин - опасява се за своята сигурност. Освен това това не е негово персонално следствие, а сътрудници публицисти, които по-късно ще пишат за него. Но самият Грозев чул диалога:

" Този олигарх, значимо е да се каже, освен приказва за заболяването, той споделя, че Путин в действителност унищожи цялата страна. Тоест, той унищожи ориста на олигарсите и бъдещето на Русия. Важно е да се разбере това, защото те мислят по този начин, те приказват по този начин. Затова би трябвало да се помни, че Путин пристигна на власт с помощта на олигарсите през 1999-2000 година, тъй че е изцяло допустимо той да си тръгне с помощта на тях. "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР