Не сме глупави, знаем, че ако направим едно равенство и

...
Не сме глупави, знаем, че ако направим едно равенство и
Коментари Харесай

Гуардиола: Знаем, че едно равенство ще направи Ливърпул шампион

" Не сме глупави, знаем, че в случай че създадем едно тъждество и загубим единствено две точки, Ливърпул ще станат първенци. Ако спечелим всичките си оставащи мачове, ние ще сме първенци ". Това разгласи мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола след вчерашната победа на " жителите " над Брайтън с 3:0 във Висшата лига.

Сити имаше потребност от победа на " Етихад ", с цел да си върне първото място в класирането, което Ливърпул заемаше за 24 часа след разгромната победа над Манчестър Юнайтед с 4:0. До края на сезона двата отбора имат да изиграят по шест мача, като преднината на първенците е единствено една точка. " Червените " обаче са в по-добра форма, като са спечелили девет от последните си 10 дуела в Лигата, до момента в който в същия интервал Сити има единствено шест триумфа.

" Знаем, че ни предстоят тежки мачове и би трябвало да се представим както през днешния ден и да спечелим всичките. Ако го създадем, ще честваме, в случай че ли не - ще поздравим Ливърпул. Преди няколко години беше същото - спечелихме последните си 14 мача, с цел да станем първенци. Сега нещата ще зависят от умората и травмите, от Шампионската лига. Остава ни един месец, пет седмици. Минали са 11 месеца и всичко зависи от този финален месец. Ще дадем всичко от себе си, с цел да бъдем на върхово равнище в тези мачове ", добави Гуардиола, който изрази наслада, че отборът му и математически се е класирал за Шампионската лига през идващия сезон.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР