Не се меся в изборите, имаме много работа. Оправят се

...
Не се меся в изборите, имаме много работа. Оправят се
Коментари Харесай

БСП са кукувици – чудят се къде да снесат яйчице

„ Не се меся в изборите, имаме доста работа. Оправят се задоволително добре. Фандъкова получи от мен 100% право сама да си дефинира листите и да си организира акцията “. Това разгласи в изявление пред БТВ министър председателят Бойко Борисов.

Според него борбата на вота въобще не е за София.

„ Тук е приключена преди да е почнала. Битката е в смесените региони и е с Движение за права и свободи. Никога не обуславям резултати, не съм пророк. Голямата група е на ГЕРБ, по какъв начин ще се направи бюджета, в случай че завоюва Манолова? Или мисли, че отново ще подвие опашка – избори бяха, трябваше да приказвам някакви неща, а в този момент да си работим “, предизвести министър-председателят.

С Манолова Борисов не се е чувал след изказванията ѝ, че страната я е репресирала.

„ Българска социалистическа партия са като кукувици, чудят се къде да снесат по едно яйчице. Може ли да са партия и да си нямат претендент в София. Да изгубят най-малко почтено. Месеци наред не вървяха в Народното събрание – да си видят себе си, след това да разясняват другите “, прикани той.

Борисов прикани да не се гледа прекомерно концентрирано в неналичието на Цветанов.

„ Г-н Цветанов го нямаше, когато се кандидатирах за кмет. Да не се надценява моята роля, нито неговата, нито ничия. Обликът на една партия не се прави от един човек. След последните две изявленията, които даде, към този момент не ми липсва. Да е сполучлив като Слави Трифонов, да не дава оценки. Не го бях гледал, щадя си нервите и не виждам телевизия “, описа Борисов.

Премиерът разяснява и името на партията на Слави „ Няма такава страна “.

„ Човешката нелепост е безкрайна. 1300 годишна страна, учредена от царе и ханове. Уважавана в Европа. Всяка вечер да си промотираш партията в най-гледаното време, в действителност, къде има такава страна? Безплатна реклама, години наред. Сега нещата към този момент са почтени, до момента не бяха почтени. Той е интелигентен човек, вижда къде е крахът “, разяснява министър-председателят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР