Не се кандидатирам срещу Корнелия Нинова. Имам отговорност към БСП.

...
Не се кандидатирам срещу Корнелия Нинова. Имам отговорност към БСП.
Коментари Харесай

Крум Зарков: Не се кандидатирам срещу Корнелия Нинова

Не се кандидатирам против Корнелия Нинова. Имам отговорност към Българска социалистическа партия. Не мога да седнал съм и да виждам през прозореца по какъв начин домът ни гори. Смятам, че имам действителни шансове да печеля борбата за водач на левицата. 

Това съобщи Крум Зарков, който към този момент разгласи, че ще се включи в борбата за лидерския пост в столетницата. 

" Корнелия Нинова може да е в силата си, само че Българска социалистическа партия - не е. Това се осъзнава от всеки член и симпатизант. Постигането на пагубните резултати и спиралата, която ни води надолу. Мисля, че всички схващат тежката обстановка, в която се намира партията. Това, че сме във властта е добре, само че единствено по себе си това няма да реши въпросите на Българска социалистическа партия ”, изясни той.
Крум Зарков: Корнелия Нинова беше точният човек на точното място, само че през 2016 година
„ На мен ми липсва онази алена линия, която да направи Българска социалистическа партия освен една от присъдружните, освен партията с 26 парламентарни гл...
Прочети повече
Зарков уточни, че в случай че получи доверието на съпартийците си и оглави Българска социалистическа партия, ще завърши с изключванията и остракирането и ще възвърне разговора.

Попитан ще остави ли Нинова като министър, откакто получи лидерския пост в Българска социалистическа партия, Зарков уточни: „ Аз съм подкрепил с гласуването си в Национален съвет нейното отиване в държавното управление, както и присъединяване на Българска социалистическа партия във властта. Сигурен съм, че тя ще покаже като доста умел политик и с доста опит във властта, че може да се оправи. Правителството има значими задания и би трябвало да е устойчиво ".

Според него един от проблемите в партията е, че напоследък дебатът какъв фактор е Българска социалистическа партия се е заместил от взаимни обвинявания и нападки кой какъв брой фотоси има с различен. Според него хората в партията би трябвало да могат да споделят мнението си. 

Зарков беше безапелационен, че ще върне Велислава Дърева във вестник " Дума ". " Това не би трябвало да зависи от ръководителя. Не би трябвало да се замита тази тематика. Става дума за сериозно мислещи хора. Не съм видял по страниците на вестника да има сдържаност към ръководството на Българска социалистическа партия и към партията ", добави той.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР