Не само мъжете имат сексуални фантазии. И жените, разбира се,

...
Не само мъжете имат сексуални фантазии. И жените, разбира се,
Коментари Харесай

5 най-популярни секс фантазии..само за жени

Не единствено мъжете имат полови мечти. И дамите, несъмнено, се отдават на секс мечти и несъмнено нямат потребност да подтикват въображението си със снимков материал, да вземем за пример.

Кои са най-честите секс мечти и какво значат? Ето какво споделят експертите.

Секс с различен мъж

Ако сте обвързана, само че имате мечти с различен мъж, умерено. Това не значи безусловно, че не сте задоволена от настоящия си полов живот – просто на всички ни се желае и малко друго преживяване. А и тези божествени холивудски мачовци, ех.

Доминирате

Не определяйте тази фикция като табу и не сечувствайте отговорна. Секс игрите съществуват, с цел да ни карат да серазвълнуваме и да изкарат нескрито огнена пристрастеност. Това вие да сте вподчинена позиция пък е отпускащо и стимулиращо.

Тройка

Ако виждате себе си с двама мъже – отлично, сексът и новите преживявания ви вълнуват и сте подготвена да навлезете в непознати територии, което освежава доста половите ви занимания. Ако пък виждате себе си, мъжа си и друга жена – дали пък не намирате за секси концепцията, че мъжът ви е прелъстителен в очите на останалите дами?

Секс с жена

Не се тормозете, такава фикция никога не е симптом, че половата ви ориентировка се трансформира. Просто сте отворени към опити и цените сексапила на женските форми.

Секс с обичания

Да, става известно, че буйният и трогателен секс с обичания мъж е честа фикция. Може би тъй като с времето тръпката от половите преживявания с непрекъснатия сътрудник малко се позагубва, по тази причина и постоянно си фантазираме плевел и неутолим секс като при започване на връзката.

Редовният секс ни прави по-красиви
Хайде да изгорим още малко калории!
Шопинг: Корсет или сутиен? По-добре bralet

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР