Не само генетиката и личните треньори на знаменитостите са причината,

...
Не само генетиката и личните треньори на знаменитостите са причината,
Коментари Харесай

6 приложения, които ще ви поддържат във форма

Не единствено генетиката и персоналните треньори на звездите са повода, с цел да наподобяват ужасно. Смартфоните са станали най-хубавите им съдружници, с цел да има оказват помощ да останат във форма.

Moves



Ако фитнесът не ви е по усет, не сте в положение да се придържате към клас зумба, а йогата и пилатесът ви наподобяват прекомерно лесни, ходенето е вашето нещо.

Миранда Кер, Емили Ртайковски и доста други известни персони са регистрирани и употребяват приложението Moves. Наслаждавайте се на релаксиращи разходки и контролирайте калориите, които изгаряте с Moves - приложението, което звездите употребяват, с цел да следят резултатите си от ходенето пешком или карането на велосипед.

My Fitness Pal



Обичате ли да се грижите за това, която ядете? Знаменитости като Кейт Хъдсън и Джесика Алба са разкрили идеалното приложение за вас. My Fitness Pal е калориен брояч, който след сканиране на баркодовете на продуктите в супермаркета, демонстрира тяхната хранителна стойност.

Но това не е всичко, тъй като основната характерност на приложението е да дефинира дневната калорийна граница съгласно вашата цел за реализиране на резултати и персоналните ви характерности . Любимото приложение на Кейт Хъдсън предлага и информация за изгорените от упражненията калории.

Nike Training Club



Nike Training Club е приложение за отлични достижения на модели и известни персони. Сред повече от 100 извършения, основани от спортисти и личния състав на Nike, са и тренировките, направени персонално от треньора на Риана.

Nike Training Club дава опция да добавяте и записвате всички физически действия, които вършиме, тъй че тренировката да е изцяло персонализирана . Можете също по този начин да конфигурирате желанията си за аудио, съоръжение и противодействие, с цел да ги адаптирате към вашите потребности.

Pocket Yoga



Повече от 200 йога пози, които могат да се вършат на всички места и с гаранция, че звезди като Миранда Кер, Ел Макферсън или Роузи Хънтингтън го употребяват.

Приложението се приспособява към всяко равнище, темп и график и предлага опция за избор на дълготрайност на сесиите сред 30, 45 или 60 минути . Всяко упражнение се управлява от глас, като особено се загатва за значимостта на дишането. В допълнение Yoga Pocket ви разрешава да записвате сърдечната периодичност и калориите и да променяте общоприетата музика за всяка сесия.

Squats Challenge



Искате да сте във форма? Изтеглете Squats Challengue и започнете да го употребявате, тъй като неслучайно това е обичаното приложение на Миранда Кер.

Squats Challengue ви дава опция да избирате музика, до момента в който слушате виртуалния треньор, който изяснява какъв брой клекове би трябвало да извършите, по кое време да си почивате и по кое време да по кое време да бъде последното ви изпитание .

Hot 5



Сега можете да влезете във форма единствено с 5 минути извършения дневно . Това е изказванието на Hot 5, с което Кейт Хъдсън тренира заран.

Приложението включва необятна гама от тренировки, от 5-минутни сесии до 25-минутни класове по йога. Минусът е, че се предлага се единствено в Apple Store.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР