Най-обичаният музикален дует у нас - Ритон“, са станали земеделци.

...
Най-обичаният музикален дует у нас - Ритон“, са станали земеделци.
Коментари Харесай

"Ритон"-ците станаха земеделци!

Най-обичаният музикален дует у нас - „ Ритон “, са станали земеделци. Катя и Здравко са си купили дребен трактор, с който да обработват голямата градина в къщата си в Банкя. По селскостопанските действия артистите се възпламениха още преди години, а самодейността пристигнала от страна на Здравко, написа Ретро.

Сега той работи по новата годишна продукция с домати, краставици, тиквички и всевъзможен летен зеленчук. Мъжката половина от обичания дует споделя, че релаксира, като се занимава с „ поземлен фитнес “, до момента в който Катя си взема сауна да вземем за пример. „ Почива си, като копае, коси тревата и майстори всякакви неща из къщата. Голям е техничар “, хвали го тя. За задачата той къта прибрани и прилежно подредени в особено помещение всевъзможни принадлежности. Само косачките му за трева били три размера, без да счита тримерите. Храсторезите, дърворезачките и ножиците за подрязване били над десетина по тип и размер.

Всяка активност по косенето и подстригването на растенията изисква друг инструмент, въпреки че има и такива, които употребявам доста рядко “, признава той, като разяснява, че цялата тази работа му дава спомагателна сила и му доставя наслаждение. Като същински занаятчия Здравеца, както го назовават приятелите, има уязвимост към всякаква техника. „ Имам куп бормашини, шлайфове, банциг, няколко типа винтоверти, циркуляр, мотокултиватор, изцяло съоръжение за боядисване, даже професионален компресор и къртач за асфалт “. Последните две машини не са употребявани, само че е значимо да са в наличност, в случай че потрябват на неуморния артист. „ Случих на мъж, и то какъв! “, не може да го нахвали Катя: „ Например счупи се накрайникът на прахосмукачката и Здравко незабавно го ремонтира идеално. Но него не го задоволявало и по тази причина поръча нов. Няма нещо, което да не може да поправи или да направи по къщата - от сглобка на мебели, оправяне на всевъзможни джаджи, та даже до ремонтни действия. “ Като същинска лейди - Катя е поела по-леката, изобретателна и аристократична работа - градинския дизайн и цветарството. Тя е провинен както за цялостното оформление и самия ландшафт на двора, по този начин и за това къде какви растения да се засадят.

От 15 години дует „ Ритон “ населяват една от най-красивите и огромни къщи в Банкя. Освен десетки стаи, райска градина, спа зона те имат и открит басейн под формата на роял. Според имотни брокери домът им към днешна дата коства към 3 милиона лв..
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР