Не само Джулиана Гани е на крилете на нова любов.

...
Не само Джулиана Гани е на крилете на нова любов.
Коментари Харесай

Илиян на Джулиана Гани заби брюнетка

Не единствено Джулиана Гани е на крилете на нова обич. Фитнен инструкторът от Монтана Илиян Найденов също има връзка след раздялата с плеймейтката, само че за разлика от нея я крие от общественото внимание.

Мъжът е бил засечен в прочут столичен ресторант, да се усамотява в компанията на незнайна брюнетка, написа Hotnews. За разлика от някогашната му жена, настоящата му половинка очевидно е много по-семпла във визията си.



Двойката предпочела да се настани на допустимо най-скътаната маса, с цел да не ги виждат доста много. През цялото време си разменяли нежности и се гледали влюбено, разясниха странични наблюдаващи.

" Упрекваха Джулиана, че си хванала нов мъж на секундата, само че май и той не си поплюва. А къде е детето им?! Нали е по-грижовен от майката?! ", остро разясниха неговото държание, откакто до през вчерашния ден се опитваше да налива морал и да вади компромати против Гани.

В същото време плейбойката се похвали с следващата си отмора, като този път разгласява фотоси от Марбея, Испания, където е била с приятелката си Ивон Рей. " Къде е гаджето?! ", питат я под фотографията почитателите, само че явно младежа, с който излиза в последно време - Теодор е пропуснал воаяжа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР