"Не съм циганка и не се казвам Блашка! Името ми

...
"Не съм циганка и не се казвам Блашка! Името ми
Коментари Харесай

Бонбонова: Не съм циганка

"Не съм циганка и не се споделям Блашка! Името ми е Благовеста. Може да се види в персоналната ми карта. Не съм от ромски генезис. Но даже и да бях? Има ли проблем? Това по-малко човек ли ме прави? " Това разкри участничката в „ Ергенът “ Благовеста Бонбонова, откакто няколко издания гръмнаха, че плеймейтката, която се бори за сърцето на Виктор Стоянов в шоуто, лъже за произхода си.

Бонбонова, която смъкна гащите си в народен ефир, реши да се изгаври с клюкарите, които настояват, че е ромка. Благовеста сподели фамилията си пред родната им къща в Ямбол, а под фотоса написа „ ромската ми фамилия “. От фрагментите ясно се вижда, че околните на Благовеста не са от малцинствата.

Бонбонова не се нервира толкоз на клюките по неин адрес за произхода й, а за писанията, че е разделила Константин и Райна. Според мълвата Благовеста е основният провинен за краха на връзката на Коцето и Райна.

Говори се, че преди години Бонбонова имала афинитет към чалга изпълнителя, макар че той бил привързан с Райна. Палавата Благовест още веднъж направила коронния си номер. Свалила си гащичките и ги хвърлила в леглото на Коцето тъкмо преди той да я изгони от стаята. Райна открива „ следата “ и била шута на Коцето, писа „ България Днес “.

"Това не е истина. Никога не съм разделила двойка. Нямам и желание да го върша ", съобщи Бонбонова. Тя е в търсене на огромната обич и по тази причина се записва в „ Ергенът “, надявайки се да завоюва сърцето на Виктор. Дълги години Бонбонова бе гадже на футболиста Пламен Димов, който я заряза поради казахстанка, от която има дете.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР