Не съм очаквала, че ще го кажа, но искам трето

...
Не съм очаквала, че ще го кажа, но искам трето
Коментари Харесай

Жената до Криско: Като машина съм, готова съм за трето дете!


Не съм очаквала, че ще го кажа, само че желая трето дете! Това показа Цвети, дамата в живота на Криско. След като красивата стюардеса роди две деца с разлика от година и половина, към този момент е претръпнала и не се тормози от още една бременност. Въпреки неизбежните усложнения, свързани с майчинството, килограмите, безсънието и непрекъснатите терзания, Цвети е подготвена за още наследници.

" Като минеш през две подбудени деца, ставаш машина. Мога да отгледам още 5-6 " , разкрива Цвети. Признанията красивата половинка на Криско прави на инат на непрекъснатите клюки за тяхната разлъка.

Брюнетката посвещава времето си напълно на Амая и Даниел. Тя не крие, че на моменти майчинството й тежи, изключително в моментите, когато няма помощници. Това обаче не я отхвърля да мечтае за увеличение на децата в фамилията. Криско не разполага с изключително доста време, което свободно да може да посвети на децата. Рапърът се старае да оказва помощ с каквото може на жена си и да я анулира, само че главната му цел е да подсигури бъдещето на отрочетата си. Криско не се стопира и поема нонстоп участия из цяла България.

За момента Цветелина Петрова , както е цялото име на дамата до рапъра, няма опция да работи. Въпреки, че специалността й липсва, Цвети признава, че връщане обратно към безкрайните полети няма. Благоверната на Криско е наясно, че в даден миг ще бъде принудена да си търси ново занятие, което да може да съчетава с развъждането на децата си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР