Не съм направил нищо нередно. Повикаха ни на разпит, явихме

...
Не съм направил нищо нередно. Повикаха ни на разпит, явихме
Коментари Харесай

Един от издирваните от САЩ бивши колеги на Желяз Андреев разказа за казуса

Не съм направил нищо неправилно. Повикаха ни на разпит, явихме се непринудено. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия Искрен Георгиев, който също като Желяз Андреев се оказа, че е търсен от управляващите в Съединени американски щати за наруаване на ембаргото против Сирия.

Работех във компанията през цялото време, от 2010 година, когато отвори порти в София. Длъжността ми беше експерт продажби. Фирмата беше записана и ние бяхме напълно ангажирани с българския клон. Нашата работа беше да реализираме връзка с клиенти. В един интервал компанията стигна до 100 индивида, от които 40-50 бяха в отдел продажби. През нас минаваха извънредно доста поръчки. Всичко ставаше под извънредно огромен стрес. Шефовете ни поставяха нормативи за оптимално огромен размер доходи за компаниите, съобщи Георгиев.

Той благодари на хората, които поддържат Желяз и на органите на Министерство на вътрешните работи. Отношението, което имаше към нас се различаваше от това, което видяхме към Желяз. Благодарен съм на хората, на медиите и имам вяра в българското правораздаване, сподели младият мъж.

Той посочи, че никой от шефовете във компанията не го е търсил, откакто е станало ясно за казуса с американското правораздаване.

Надявам се, че всичко ще се оправи. Призовавам страната и българските жители да отстояват правото на правдивост на всеки един наш съотечественик, съобщи Искрен Георгиев.

Вярвам, че справедливостта ще спечелва и страната ще отбрани жителите си, сподели брачната половинка на Искрен – Мария. Тя посочи, че младото семейство има дете на година и осем месеца.

Разчитам на правото. Нашите институции си свършиха работата, съобщи юрист на Искрен Георгиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР