Не съм използвал името Цар Симеон в нито една от

...
Не съм използвал името Цар Симеон в нито една от
Коментари Харесай

Цар Симеон използвал таен пвсевдоним във фирмите, в които работил

„ Не съм употребявал името Цар Симеон в нито една от компаниите, чиновник на които съм бил или с които съм работил. Използвах най-вече загадъчен псевдоним под формата конт Рилски или граф Рилски. Когато татко ми е пътувал тайно, той също е употребявал граф Рилски. Планината Рила, която е покрай София му беше доста близка, отсам и името “. Това споделя Н.В. Симеон Сокскобургготски в изявление за унгарското списание „ MÚLT-KOR ”.
„ Имах два разнообразни живота и доста малко хора допусках толкоз покрай себе си, че да знаят кой съм бил в миналото. Практично решение беше, тъй като в случай че бях позволил някоя възможна неточност, нямаше да упрекватмонархическата институция, а мен. Всъщност дядо ми Фердинанд е употребявал името граф Мурани при частните си пътувания, тази купа в този момент съм трансферирал на единствената си щерка, на възхищаващата се от дядо си княгиня Калина. А сестра ми съм удостоил с купата княгиня Кохари като я направих и глава на фамилията ни Сакс-Кобург и Гота-Кохари “, разкрива още царят. Той споделя, че персоналните му записки „ Една цел – България “ към този момент са преведени на испански, френски, португалски, италиански и турски език. До края на годината ще излязат на британски и се приготвя превод на гръцки.
Царското семейство не е прекъсвало контактите си с останалите короновани особи. „ Всички европейски династии са в роднински връзки една с друга. Много почитам Ото декор Хабсбург, който беше бележит общественик. Беше на осемдесет и пет, когато беше тук, на една конференция. Излезе на катедрата, мушна ръката си в джоба, след което четиридесет минути, без мемоари, изнесе такава лекция, сходна на която рядко може да се чуе. При това си посещаване той остана три дни в България, гостува ни в резиденцията, водихме в действителност приятни диалози. Всъщност кралица Зита беше полусестра на майка ми. Бих загатнал и испанския клон на Бурбоните, тъй като животът ми се е преплитал безчет пъти с Крал Хуан Карлос. А от погребението на Великия херцог на Люкксембург през месец май отсъствах просто, тъй като същия ден папа Франциск ме одобри в София “.
Пред унгарското списание Симеон II кометнира и Brexit: " Това, че англичаните ще изоставен, не мога да го оценя по различен метод, с изключение на като злополука. Не виждам бъдеще за излизащото отдолу под егидата на Европейски Съюз Обединено кралство. И сегБа следя събитията от чисто икономическата страна на нещата, тъй като търговията в рамките на Европейски Съюз съставлява към половината от износа на Обединеното кралство. Възможно е англичаните да си мислят, че Канада и други някогашни колониални страни да могат да подкрепят търговията им. Е, аз не мисля по този начин. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР