Не съм искала и не съм получавала поддръжка от който

...
Не съм искала и не съм получавала поддръжка от който
Коментари Харесай

Мая Манолова: Не съм искала и не съм получавала подкрепа от Божков

Не съм желала и не съм получавала поддръжка от който и да е предприемач, съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова в предаването „ Лице в лице “ по отношение на оповестената от предприемача Васил Божков преписка с Бойко Борисов.
Божков разгласява чат с " Б Б ", министър председателят отговори: Не пиша известия на кирилица В оповестените есемеси са упоменати имената на футболисти и на Мая Манолова
„ Имала съм диалози с представители на бизнеса, в това число и с Божков, който тогава беше почитан от Борисов предприемач. По време на този диалог го видях за първи път, само че финансова поддръжка от предприемача Божков нито съм желала, нито съм получавала. Сещала съм се и с други предприемачи, които даваха всичко от себе си да ме откажат да вземам участие изборите “, уточни Манолова.

По думите й те са „ добре подредени към трапезата на Столичната община “ и не желали статуквото да се трансформира. Тя показа още, че Борисов я питал: „ Предложиха ли ти всичко? “.

„ Имаше и такива, които имат почтен и честен бизнес и не желаеха повече да има подредени публични поръчки и всичко да се разпределя на мрачно сред приятелския кръг “, сподели още Мая Манолова.

По думите й въпросът на всички тях бил дали ще взе участие в изборите и дали ще се изправи против Фадъкова.
Манолова: Най-щедрото предложение да не вземам участие в изборите пристигна от Борисов Бившият омбудсман обаче не разяснява дали е желала поддръжка от Васил Божков
В тази акция направиха всичко, с цел да ме спрат, сподели още Манолова. „ Борисов също го е боязън, тъй като мачът този път няма да е организиран. Тръгнала съм на избори и ще се явя “, безапелационна беше тя.

Ще се наложи да крещя Борисов в съда да си покаже телефона с есемесите, съобщи Манолова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР