Не съм доволна от начина, по който се осъществява комуникацията

...
Не съм доволна от начина, по който се осъществява комуникацията
Коментари Харесай

Караянчева: Липсва диалог между президента и НС, това не ми харесва

Не съм удовлетворена от метода, по който се реализира връзката с президента Румен Радев.

Това съобщи в предаването "Денят стартира " по Българска национална телевизия ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева. Тя означи, че той постоянно е поканен в Народното събрание, само че той не се възползва от това. Според Цвета Караянчева съвсем всеки месец президентът Радев постанова несъгласие върху закони, което е негово право, само че по думите ѝ има липса на разговор сред него и народните представители. По думите ѝ неналичието на разговор основава чувство за спор сред институциите, като тя е поканила президента Радев в Народното събрание, въпреки че съгласно нея няма потребност да го прави, тъй като вратите за него са постоянно отворени.

"Динамика “ е думата на годината, поради бурните парламентарни диспути и сполучливото Българско европредседателство, съобщи парламентарният ръководител. Като едно от най-големите провокации на миналата година тя дефинира митинга на майките на деца с увреждания. "Мисля, че се получиха няколко положителни закона и се надявам да облекчат живота на тези хора ", сподели още тя. Като неточност на ръководещите тя дефинира незадоволително положителната връзка с жителите, като за образец тя уточни проблема със застраховките и компенсациите при потърпевши при произшествия, налозите върху старите коли.

"Трябва да се направи необятен публичен спор, с цел да уверим обществото, че изборът на нов многоцелеви изтребител за Военновъздушни сили е най-хубавият ", съобщи Цвета Караянчева. По думите ѝ, изборът на машината е бил напълно експертен. "Важно е хората да знаят къде ще отидат тези 1,6 милиарда лв. ", безапелационна бе тя.

"Няма процедура Народното събрание да разпределя бюджетния остатък ", съобщи още Цвета Караянчева. Тя посочи, че поправките в Наказателния кодекс за така наречен „ секрети арести “ са въведени поради атентатите в Париж.

"Премиерът Бойко Борисов постоянно се е явявал в Народното събрание, когато е бил призоваван. В никакъв случай няма предпочитание за отсъствие ", изрично съобщи тя.

"В случай, че ГЕРБ получи по-малко евродепутати от Българска социалистическа партия на евроизборите следващата година, това няма да значи предварителни избори ", уверена бе Караянчева. Тя означи, че това е малко евентуален сюжет. По думите ѝ е значимо да се увеличи политическата интензивност на българите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР