Не съм антиваксър, но е необичайно, че в целия свят

...
Не съм антиваксър, но е необичайно, че в целия свят
Коментари Харесай

Мангъров: Дяволът е в детайлите - не знаем какви ще са ефектите от ваксините след няколко години

Не съм антиваксър, само че е извънредно, че в целия свят се работи по еднакъв метод. Навсякъде по всички медии се бълва Ковид, инфектирани и ваксини. По принцип зараза се афишира при инфектирани 200 души на 200 хиляди, а този път е при 120 на 100 хиляди Това разяснява инфекционистът доцент Атанас Мангъров в изявление за журналиста Мартин Карбовски.

„ От ноември месец насам се изяснява, че групов имунитет се получава само след имунизация “, уточни той и посочи, че това не е истина.

„ Аз не съм антиваксър “, акцентира той и добави, че би трябвало да се ваксини рат хората, които са възрастни и заболели, само че сега се ваксини рат по-млади, а това е погрешен метод.

Доц. Мангъров разяснява и информацията за самите лекарства: „ За да приказваме за нещо, би трябвало да имаме данни за него, а ние данни нямаме. Цялата история с тази пандемия е от няколко месеца. Самите лекари не знаят детайлности и не са наясно защо тъкмо иде тирада и по какъв начин се лекува.

" Единственото нещо, което се знае за ваксини те, е, че се получава зачервяване към убождането, подвига се температура или има съществено неразположение. Това, което не е проучено, са резултатите след няколко години. Дяволът е в детайлите “, сподели известният доцент.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР