Не пропускайте тази златна възможност да се научите, да пoемете

...
Не пропускайте тази златна възможност да се научите, да пoемете
Коментари Харесай

Признат експерт разкрива тайните на дълголетието в Дерма Център Бургас

Не пропускайте тази златна опция да се научите, да пoемете на пътешествие към по-здрава и по-сияеща версия на себе си

Висикоквалифицираният клиничен ароматерапевт, с тапия от Collège International D'aromathérapie Dominique Baudoux-Белгия – доктор Альона Гъркова, ще посети Бургас за семинар, отдаден на разгадаването на мистериите на здравето, хубостта и трайната жизнеспособност.

Альона Гъркова, или просто Аля, е магистър фармацевт, само че постоянно е мечтала да бъде доктор и по тази причина прибавя и медицината като компетентност в професионалния си път. През всички години, прекарани на образователната пейка, тя развива и интереса си към етеричните масла.

Нарича етеричните масла “природни антибиотици - безвредни, само че със същата мощ като медикаментите, които от време на време могат да заместват ”. Избира да се образова през целия си живот, а ролята й на “вечен студент ” е отдадена на това да търси ключа към здравето благодарение на природата, въздуха, водата, положителната храна и не не последно място – йога, написа за специалиста по аромати елитното списание EVA.bg.

Д-р Альона Гъркова ще се срещне с всички, интересуващи се от здравословен живот в Бургас на 10 август (четвъртък) от 16:00 ч. Домакин на събитието е на ул. Св. Св. Кирил и Методий 55.

„ Потопете се надълбоко в света на дълголетието с доктор Аля. Тя е специалист, отдаден да ви направлява по какъв начин да забавите часовника на стареенето, хармонизирате храненето, козметиката и упражненията за оптимални изгоди. Ще ви помогне да разберете каква е връзката сред храните, които консумирате и тяхното влияние върху вашето тяло и хубост.

Не пропускайте тази златна опция да се научите, да задавате въпроси и да тръгнете на странствуване към по-здрава и по-сияеща версия на себе си!

Входът на събитието е БЕЗПЛАТЕН, само че местата са лимитирани. Потвърдете наличието си в този момент, с цел да сте сигурни, че няма да го пропуснете. Регистрирайте се от или на тел.: 0882 06 83 71 “, коментират от Дерма Център.

С гостуването на доктор Гъркова, центъра слага началото на поредност събития, които ще се проведат тук. „ За нас е значимо не просто да оказваме помощ на хората да наподобяват образно по-добре, а да им покажем, че хубостта е развой, тръгващ от вътрешната страна на открито. Здравето е в основата на дълголетието и е ключът към триумфа на всяка терапия. През идващите месеци при нас ще гостуват за безвъзмездни съвещания приети експерти с потвърден опит и отлична известност. “, разяснява мениджърът Милена Стоянова.

 

Дерма Център Бургас е място, което сплотява екип от млади и надарени експерти, които са отдадени на една обща цел: да наложат нов стандарт в естетиката. Квалифицираният екип е минал редица образования в страната и в чужбина и не стопира да усъвършенства своите опит и знания. Тук можете да намерите процедури за лице, тяло и лазерна епилация. За улеснение на клиентите, екипът от експерти на Естетичен и лазерен център Дерма Бургас прави съвещания с клиенти по телефон, по имейл, или непосредствено на публична фейсбук страница от.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР