Не прибързвайте с очакванията от хора като Ицо Хазарта в

...
Не прибързвайте с очакванията от хора като Ицо Хазарта в
Коментари Харесай

Кристиян Шкварек: Не прибързвайте със свръхочаквания от хора като Хазарта

" Не прибързвайте с упованията от хора като Ицо Хазарта в политиката. Припомнете си, че сме следили този мач към този момент, освен това тъкмо тази година. Мачът " известна с острия си език и поза на непукист персона влиза в политиката ". Всеки път си споделяме " Е, в този момент ще стане забавно! Тоя/тая ще ги направи на луди тия сухари и калинки в Народното събрание ", написа Кристиян Шкварек, представител на Групата на европейските консерватори и реформисти във Facebook.

" Казвахме си го на първите избори със Слави. Той пък взе, че се скри. Изобщо не отиде в Народното събрание, а ни занимаваше с бутафорни и скучни лайфове от дивана. Разочарование.
 Кирил Петков сподели с какво ще се занимава Ицо Хазарта в Народното събрание Кирил Петков сподели с какво ще се занимава Ицо Хазарта в Народното събрание
Ицо Хазарта ще се занимава с обучение в Народното събрание, съобщи пред " Свободна Европа " Кирил Петков от " Продължаваме промяната ". П...

После си го казвахме на вторите избори с Летящата Козила Ерато. Хиляди лелки бяха изпаднали в нервност по какъв начин " Козилата ще ги направи на луди тия в този момент в Народното събрание ". Лична позната, фенка на " Майко блага ", ми обясняваше какъв брой неконтролируема е Козилата, нищо общо с другите депутати, няма да може и личното управление да я удържи. " Няма да слезе от трибуната, вкарваме ураган в Народното събрание! ". Тя се оказа по-ниска от тревата, занима хората на два пъти с това какъв тоалет и помощник да си избере, след което хапна две кюфтета в столовата, оплака се, че са я предредили, и си потегли. Разочарование.

Та, стигаме до трети парламентарни избори тази година, и трета звезда с трансфер към Народно събрание. Пак същият филм, отново свръхреакция и свръхочаквания. " Този ще ги разбие вътре! ". Ми, не, най-вероятно няма. Най-вероятно нищо значително няма да направи или каже. Не тъй като е той - нямам нищо неприятно, което да кажа за Хазарта. А просто, тъй като това ни учи опитът за трети път тази година. Тези хора са в облик на сцената и пред компютъра. Напълно подправен облик. Истинските те, там в действителния център на властта, стават по-ниски от тревата. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР