Не престават автокражбите в София. Собственици на скъпи автомобили все

...
Не престават автокражбите в София. Собственици на скъпи автомобили все
Коментари Харесай

Задигнаха за минути луксозен джип ВИДЕО

Не престават автокражбите в София. Собственици на скъпи коли все по-често се разделят с колите си макар актуалните системи за сигурност.

Малко са обаче хората, които търсят гласност, защото колите са застраховани, а кражбите отиват в рубрика „ неразкрити ”. Жертва на такова посягане направи лично изследване, откакто откраднаха колата му струваща близо 200 000 лева

„ Нямам информация от полицията, като се изключи че се работи по случая. Имах медицински проблем, който постановяваше да организира лекуване в София. Отседнах в хотел в Драгалевци. Паркингът, на който я бях оставил, беше публичен. Останах малко отчаян от дежурните на 112. След като се обадих, ме попитаха дали колата не е вдигната от репатрак. Казах им, че колата се е намирал сред 10 други. Имаше камера на паркинга. Прибегнех до търсене на информация в интернет. Вече се крадат коли по метода „ куфар ”. Прихваща се сигнала на ключа и се препраща към друго устройство и с него отключва колата ”, сподели в " Нова " пострадалият Пламен Стойков.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР