Не познавам Алексей Петров, никога не съм говорил с него.

...
Не познавам Алексей Петров, никога не съм говорил с него.
Коментари Харесай

Премиерът: Никога не съм говорил с Алексей Петров

" Не познавам Алексей Петров, в никакъв случай не съм приказвал с него. Виждал съм го евентуално два пъти на срещи, на които са били работодателските организации, и той е участвал като един от представителите на четирите съществени работодателски организации ".
Прочетете още
Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков по време на блицконтрол в Народното събрание и по този начин отхвърли изказванията, че Алексей Петров е взел участие в процеса по съставянето на държавното управление.

" Никога не съм чувал за срещи с Алексей Петров на който и да е било преди да стане убийството, след което изтече такава информация в медиите. Трето, аз съм взел участие директно във всички процеси, свързани с подготовката на законодателната стратегия, която сега се извършва, управническата стратегия, която се извършва от държавното управление и в никакъв случай в тези процеси името на Алексей Петров въобще не е споменавано, камо ли да се е е появявал някъде ", добави Денков.

По-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че Петров е непосредствен до бащата на Кирил Петков Петко, и добави, че е търсил " разновидности да се направи нещо устойчиво след тези пет следващи избори, най-малко законодателната рамка да е реалност ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР