Не подкрепям и никога няма да подкрепям сегашното ръководство на

...
Не подкрепям и никога няма да подкрепям сегашното ръководство на
Коментари Харесай

Слави Трифонов подкрепи Ваня Григорова за балотажа в София

" Не поддържам и в никакъв случай няма да поддържам настоящето управление на Продължаваме промяната. И ще ви кажа за какво. Защото са безсрамни лъжци. Защото се мислят за повече от останалите. Мислят се за специфични и богоизбрани. Мислят си, че всичко им е разрешено. А всички нас, останалите, ни мислят за второкласен хора ", написа в профила си в обществената мрежа Трифонов.

" Те абсолютно са се самозабравили. Те неслучайно бяха наречени шарлатани и както споделих, когато ги смъкнах от власт предния път - те за нищо на света не би трябвало да се допират до власт! Така мисля аз ", добави той.

Той не приканва непосредствено гласоподавателите на Има Такъв Народ да гласоподават за Ваня Григорова в столицата, въпреки че към този момент стана ясно, че партията му й даде поддръжката си. Но разкрива какво мисли той самият и какво ще направи на балотажа.

" Конкретно в София моят избор за кмет се споделя Ваня Григорова. След като Политическа партия имат огромно посланичество в общинския съвет, кметът, за нищо на света, не би трябвало да е отново от Политическа партия - с цел да има съвместен надзор ", счита Слави Трифонов.

Това, което ни чака, е поредност от борби за определяне на естествен и заслужен живот в нашата прелестна татковина. И ние ще ги проведем, тъй като това може да е път изпълнен с компликации, само че задачата оправдава средствата ", разяснява Трифонов и прибавя, че е уверен, че всички хора, които са дали своят вот за Има Такъв Народ, имат задоволително съзнание и възприятие за отговорност, с цел да знаят за кого да гласоподават.

Трифонов е удовлетворен от резултата на Има Такъв Народ на локалния избор.

" Противно на упованията на някои политически партии, резултатите на ИТН от локалните избори са разумно положителни. И разумно ще стават още по-добри. Използвам случая да благодаря на всички дали своят вот, на всички дали своят вот за ИТН и на всички участници от структурите на ИТН ", обръща се към симпатизантите си водачът на Има Такъв Народ.

" България - това сте вие. Всеки град, всеки дребен град, всяко село, всяко селце - това сте вие. И аз имам вяра, че мъдростта ще победи ", приключва обръщението си преди балотажа Слави Трифонов.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР