Не отказваме разговори с нито една политическа партия. В предишното

...
Не отказваме разговори с нито една политическа партия. В предишното
Коментари Харесай

Владислав Панев безцеремонен: България има нужда от управление без ГЕРБ

Не отхвърляме диалози с нито една политическа партия. В предходното Народно заседание, Демократична България се отзовахме на такива. Това е демократичната процедура. Целта е в този парламент да бъде излъчен кабинет. За нас е най-реалистичн, сподели още Панев.

 

Той даде образец с Швеция, където след изборите втората по резултат групировка е подкрепила кабинет на третата, шестата и осмата.

 

Панев още веднъж акцентира, че коалцията ПП-ДБ няма да поддържат държавно управление с мандат на ГЕРБ. “Разчитаме на поддръжка от всички партии, подготвени сме на диалози към цели и цели за България. Това са крачките, които би трябвало да бъдат извървяни. Тук става дума за нрав, наслояван пред последните близо 15 години ”, добави депутатът.

 

Според него рационален варинт би бил държавно управление на ПП-ДБ, а ръководителите на парламентарните комисии да са от ГЕРБ.

Относно импортираният от служебния кабинет проектобюджет, депутатът съобщи: “На първо четене е допустимо да бъде реализиран 3% недостиг. В диалог с Министерство на финансите би трябвало да забележим кои разноски са наложителни, кои могат да бъдат спестени. Няма да подкрепим повишение на налозите.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР